Kbh-Aarhus-Herning-Holstebro. El? (Generelt)

af mpp, søndag 08. september, 2019, 13:33 (301 dage siden) @ Poul Brandt

Det er nok et meget godt bud på hvornår en Kattegatforbindelse kan være klar. Afhængigt af hvad der ellers bliver bygget rundt omkring giver det god mening at have et nyt stort kæmpearbejde at gå i gang med efter Femarn og metroen. Jeg har svært ved at forestille mig at toget ikke kommer med i disse klimatider :)

Ift det oprindelige spørgsmål vil der vel være en kombination af tog der kører til den tid. De fleste afgange vil være København–Aarhus (måske 2 gange i timen) og så vil nogle tog fortsætte til Aalborg, nogle mod vest, nogle vil køre til Københavns lufthavn osv. Der vil givetvist være en forbindelse hver time med et skift i Aarhus og så et par forbindelser der kører videre. Det vil givetvist give nogle bindinger i køreplanen, og man vil nok mod Øst skulle vente et stykke tid på Aarhus banegård (så forsinkelser kan indhentes), men det er svært at se der ikke skulle være direkte tog hvis nogle vil betale ekstra for fornøjelsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen