MY Veterantog i Aalborg (Generelt)

af andersj, Aalborg, søndag 08. september, 2019, 21:55 (302 dage siden)

Hvem skulle have troet at der ville køre B-vogne til Aalborg Øst i 2019? Ikke desto mindre var der hvad der skete da MY Veterantog tog en afstikker til Grønlandshavnen på deres tur fra Odense til Aalborg og Lindholm i går. Heldigvis nåede B 064 at blive revideret i august, så man kunne køre med tre B-vogne og en BD.

Jeg var med fra Aalborg-Aalborg Øst-Lindholm-Aalborg, og det kom der lidt fotos ud af.

Ankommet til Aalborg Øst. Trinbrættet der kan anes i baggrunden blev belagt med fliser af Aalborg Havn for et par år siden. Indtil da var der blot græsbelægning.
[image]

[image]

Nyreviderede B 064 gik bagerst nordgående. Her afventes der krydsning og overhaling af Nordjyske Jernbaner i Lindholm, inden der kunne foretages omløb.
[image]

Hele toget i Lindholm, hvor der afventes NJ's tog mod Hjørring inden omløb.
[image]

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo
3 flyttefirma tilbud
De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker
Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS næsten monopol på sukkerproduktion.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen