Selvkørende biler? – var Nedlæggelse af de fleste lokalbaner (Trafikpolitik)

af mpp, onsdag 11. september, 2019, 15:40 (336 dage siden) @ Pyloriis

Der sker givetvist meget, men spørgsmålet er hvem der vinder med selvkørende biler. Der vil være et kæmpe slagsmål om ansvar, love, regler m.v., når de første melder at de har en bil. Det er usandsynligt at folk vil betale for de "options" bilselskaberne tjener kassen på i dag, hvis bilen skal køre rundt som taxa. Så har bilfirmaerne svært ved at tjene penge.

Jeg tror sådan set også at der vil være selvkørende "biler", men jeg tror de kommer af at spørgsmålet bliver vendt om. I stedet for at tænke hvordan man får en computer til at passe ind i den nuværende trafik, bør man hellere tænke over hvordan man indretter en vej så en computer kan navigere på den – og tænke over hvad man ellers vil bruge vejen til (bypark, fodgængere, cyklister, cafeborde, m.v.). Udfordringen ved det er så igen at ingen af bilproducenterne for alvor kan tjene penge på det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder
Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.
 Læs artiklen 
Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Hirtshalsbanen gennem 40 år 1925-1965
Dette hæfte på 60 sider om Hirtshalsbanen udkom i 1965 på Signalpostens forlag som en hyldest til banens 40 års jubilæum. Det er skrevet af A. Gregersen og med i redaktionskomiteen var endvidere Holtrup og EVP. Hæftet er konverteret til pdf-format.
 Læs artiklen 
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen