Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Selvkørende biler? – var Nedlæggelse af de fleste lokalbaner (Trafikpolitik)

af mpp, 11/9 2019, 15:40 (1768 dage siden) @ Pyloriis

Der sker givetvist meget, men spørgsmålet er hvem der vinder med selvkørende biler. Der vil være et kæmpe slagsmål om ansvar, love, regler m.v., når de første melder at de har en bil. Det er usandsynligt at folk vil betale for de "options" bilselskaberne tjener kassen på i dag, hvis bilen skal køre rundt som taxa. Så har bilfirmaerne svært ved at tjene penge.

Jeg tror sådan set også at der vil være selvkørende "biler", men jeg tror de kommer af at spørgsmålet bliver vendt om. I stedet for at tænke hvordan man får en computer til at passe ind i den nuværende trafik, bør man hellere tænke over hvordan man indretter en vej så en computer kan navigere på den – og tænke over hvad man ellers vil bruge vejen til (bypark, fodgængere, cyklister, cafeborde, m.v.). Udfordringen ved det er så igen at ingen af bilproducenterne for alvor kan tjene penge på det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Jærnbanen gennem 100 aar
Jærnbanen gennem 100 aar

Redaktionen har fra Kim Diedrichsen modtaget en scannet version af Illustreret Familie-Journals 26. Haandbog fra 1927, der indeholder ´En Skildring af Ildhestens Sejrsgang over Jorden og nogle træk af Jærnbanens Historie´. Hæftet er på 48 sider.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak