EL: Brede transportaftaler er svære (Trafikpolitik)

af mpp, tirsdag 17. september, 2019, 13:28 (403 dage siden) @ ThomasTT

Tjao. Der er givetvist et bredt flertal for elektrificering, men der kan stadig være uenighed om hvor vigtigt det er, hvor lang tid det må tage, og hvad det må koste. Jeg tror den nye regering ser mere velvilligt på en lidt større regning end den gamle regering gjorde.

I forhold til asfalt handler det vel om, at kommunerne rundt omkring får øjnene op for at det ikke er en løsning. Alternativt at regeringen bliver seriøse om en form for roadpricing eller lignende, der gør at de vil søge asfalt mindre. Det kunne selvfølgeligt også hjælpe hvis der er mere statslig finansiering af f.x. cykelstier så Aalborg f.x. kunne få et tilbud om 4 cykelbroer i stedet for motorvejen. Kommunerne bygger veje for at få folk ud på de statsveje der kører gennem dem – skulle de selv betale for statsvejene ville de nok have mindre mod på at bygge så mange veje.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen