EL: Brede transportaftaler er svære (Trafikpolitik)

af mikedk2100, tirsdag 17. september, 2019, 17:10 (403 dage siden) @ mpp

Tjao. Der er givetvist et bredt flertal for elektrificering, men der kan stadig være uenighed om hvor vigtigt det er, hvor lang tid det må tage, og hvad det må koste. Jeg tror den nye regering ser mere velvilligt på en lidt større regning end den gamle regering gjorde.

Jeg håber du har ret, men jeg tror nu ikke meget på det. Den forrige røde regering stod jo også ret hårdt på en betalingsring, men kom pludselig på andre tanker og lavede i stedet "den gode løsning i morgen", som også blev en fis i en hornlygte. Vi venter i hvert fald stadig på den her over 7 år senere. IC4-togene lever vi også med, selvom de i valgkampen 2011 skulle skrottes som noget af det første.

Jeg tror i øvrigt det bliver det samme med de 70% CO2 nedbringelse i 2030 og et langt grønnere Danmark. Planen lød godt, og papiret var enormt taknemmeligt, men virkeligheden var bare anderledes.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen