Test Vectron ETCS? (Generelt)

af steenth, onsdag 18. september, 2019, 06:00 (378 dage siden) @ esni

Hectors Vectron er godkendt til kørsel i Norge og Sverige
Er de godkendt til Tyskland? (Visse af Hectors lokomotiver er godkendt i Sverige og Tyskland med ikke i Danmark)

Har de 'bare' svensk ATC eller har de ETCS+SE-STM?

Hvis de har ETSC er det så fra samme leverandør som ETCS i DSB-Vectron?

Iflg pressematerialet er de købt til at kunne køre i Danmark, Sverige og Tyskland og leveret med ETCS. Et af lokomotiver er testet med ETSC fra Siements, STM-SE og STM-DK for at kunne teste overgangen imellem dansk og svensk ATC via ETCS, når det kommer på Peberholm.

Endelig Kan Hector Piggy-backe på DSB's first-of-class eller forskellene imellem de 2 for store?

Hector Vectron er født med ETCS. Det samme bliver DSB's. Mest sandsynlig, når testarbejdet og godkendelse til drift af Vectron i Danmark er færdig, så bliver det Hector rail som først kører drift med Vectron med ETCS og STM-DK. Det først lokomotiv har STM-DK eller har haft det, men det er ikke tillyst endnu til drift, da lokomotivtypen ikke er godkendt i Danmark endnu. Men er spørgsmål om vilje hos Hector Rail om at gøre det. Det ser mere ud til at det bliver DSB, som får gavn af arbejdet, som Hector Rail gør for Siemens.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB F487
Asynkronlokomotiver
Asynkronlokomotiver
Tomas Larsson har udarbejdet denne rapport på svensk (i PDF-format) om anvendelsen af asynkrone motorer i danske, svenske og tyske lokomotiver. Under 1977 provkörde den norska statsjärnvägen (NSB) och den danska statsjärnvägen (DSB) en ny lokomotiv type DE 2500.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen