Test Vectron ETCS? (Generelt)

af esni, Frederikssund, onsdag 18. september, 2019, 22:47 (375 dage siden) @ Bruger4711

Det ser mere ud til at det bliver DSB, som får gavn af arbejdet, som Hector Rail gør for Siemens.


Det er vel en del af DSBs samlede betaling til Siemens for levering af lokomotiverne?

Der er ingen diskussion om at DSB betaler Siemens for x(kan ikke huske antallet) Vectron der er godkendt DK og DE incl. ETCS og DK-STM.

Siemens lejer så en Vectron, de har solgt til HECTOR, men som meget bekvemt ikke er ommalet til at udføre de nødvendige test i den virkelige verden.

Denne Vectron har også udstyr til Sverige(!) og er derfor ikke 100 % mage til DSB Vectrron, som ikke er bestilt med den mulighed. Desuden kunne det tænkes at DSB ønskede/var forpligtet til at bruge Alsthoms ETCS onboard, og Hectors Vectron kunne være leveret med Siemens onboard, ligesom den Vectron der testede overgang fra Dk-STM til SE-STM under ETCS.

Summa summrum:
Er både Hector-Vectron og DSB-Vectron med Siemens ETCS onboard?

Kan de 'dele' first of class, selvom DSB-Vectron ikke er udstyret til Sverige?

Har den nævnte Vectron rangermodul (evt dobbelt som i Finland) ?

--
Eskild


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Rangerlokomotiv litra ML
Rangerlokomotiv litra ML
I Jernbanebladet 1967 nr. 3 har vi fundet denne artikel om en ener på de danske skinner: rangerlokomotivet DSB ML 6, der blev bygget i foråret 1945 på Derby Works, som var de Britiske Statsbaners værksteder for det centrale distrikt.


 Læs artiklen 

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen