Nu kvitter pendlere på Sjælland kollektiv trafik (Generelt)

af mpp, fredag 20. september, 2019, 12:08 (397 dage siden) @ pjl

For mig er cyklen og kollektiv transport bundet sammen. Kan man komme et sted hen med cyklen kan man typisk også komme derhen med enten bus, tog eller metro. Og så kan de to ting jo sagtens kombineres.

Men altså – det hjælper ikke at man altid skal tjekke rejseplanen for at se hvilke tog der kører og hvor der er togbusser som man skal nu. Og det hjælper ikke når hele det politiske system skriger, at nu skal man bare købe en bil for vi kan ikke lave forbedringer af den kollektive trafik. Der er masser af ting man kan gøre for at forbedre den kollektive trafik allerede nu (såsom busbaner) og det behøver hverken koste en formue eller tage 10 år at gennemføre.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
DB Cargo
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark
Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen