Nu kvitter pendlere på Sjælland kollektiv trafik (Generelt)

af pjl, fredag 20. september, 2019, 12:18 (397 dage siden) @ mpp

For mig er cyklen og kollektiv transport bundet sammen. Kan man komme et sted hen med cyklen kan man typisk også komme derhen med enten bus, tog eller metro. Og så kan de to ting jo sagtens kombineres.

Men altså – det hjælper ikke at man altid skal tjekke rejseplanen for at se hvilke tog der kører og hvor der er togbusser som man skal nu. Og det hjælper ikke når hele det politiske system skriger, at nu skal man bare købe en bil for vi kan ikke lave forbedringer af den kollektive trafik. Der er masser af ting man kan gøre for at forbedre den kollektive trafik allerede nu (såsom busbaner) og det behøver hverken koste en formue eller tage 10 år at gennemføre.

Det er vi ikke uenige i - jeg synes blot det er spændende at folk i bykernen (og dermed min interesse for hvad "de centrale dele af københavnsområdet" dækker over) ser ud til at benytte alt andet end biler (cykler primært).

Jeg tror ikke det samme værktøj er lige brugbart alle steder - det er derfor interessant om faldet i det centrale københavn opvejes af Metro og Cykler, eller endnu bedre, om tendensen er stigende.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen