Udkast til K20 - status S-tog (Generelt)

af steenth, fredag 20. september, 2019, 14:06 (532 dage siden) @ KKLD

Der er kommet udkast til s-togskøreplan i går: https://www.dsb.dk/globalassets/pdf/koereplaner/intercity/k20/udkast-dsb-k20-pr04sep19.pdf
Her ser det ikke ud til, at de ændringer er trådt i kraft.

Jeg har fået en forklaring på, at der næsten ikke er nogle ændringer i køreplanen. Pga. den nuværende mangel på lokomotivfører har DSB besluttet at man ikke vil komme med ændringer ved køreskiftet. Men det kan komme i løbet af 2020.

De har samlet erfaringer op omkring nattog i ved helligdage, hvor de vil justere hvad dage de kører. De vil ikke kører nattog før den 2. påskedag og 2. pinsedag - der er ikke behov for det. Men istedet kommer der nattog efter Kristi Himmelfart.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen