Nu kvitter pendlere på Sjælland kollektiv trafik (Generelt)

af tgpsen, fredag 20. september, 2019, 16:00 (401 dage siden) @ Peter Christensen

Det sjoveste er faktisk at læse kommentarsporet på Ing.dk.
Der er ganske mange gode betragtninger om hvad der går galt.

Som næsten daglig bruger af offentlig transport så kan jeg kun nikke genkendede til årsagerne, som fremføres dér.
Den eneste måde du få flere rejsende på med S-banen (eks. langs køge bugt, hvor bilkøerne er helt utroligt lange) er mere material (= flere vogne på hvert tog i myldretiden). Men det ser jeg ikke lige komme de første mange år og så meget materiel står der heller ikke og blomstre. Ergo, trods mulighederne for at hente kunder til S-banen, så kan DSB/myndigheder højest håbe på at fastholde det nuværende passagertal; det bliver næppe øget.
Sørgeligt, men forudsigeligt.

I USA er der ikke én amerikansk befolkning, men flere. Og de bryder sig ikke om at være i samme public space, herunder offentlig transport. Deraf den offentlige transports miserable stilling i USA.

Vi er på vej i samme retning.

Og så fremmer det heller accepten af offentlig transport at man skal skifte til underjords-sporvogn fra S-tog når man skal andre steder hen i byen end Nørreport. Undergrunds-S-togs planen fra 1967 havde givet flere passagerer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen