Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Så rammes togpassagererne på Sjælland påny (Jernbanen i dag)

af steenth, 21/9 2019, 13:26 (1676 dage siden) @ Pyloriis

Bedst som mange togrejsende så frem til mere stabile forhold - ja så har Banedanmark påny planlagt hindringer henover efteråret på Sjælland.
https://www.dsb.dk/trafikinformation/Sjaelland2019/

Der kommer flere de næste år. Bl.a. København-Roskilde skal have sporfornyelse, som også i perioder vil gå ud over S-tog. Denne er tilslutning af den nye bane, som trækker ud, pga. manglede mandskab på bestemte områder. Og Slagelse stationer står på listen til næste år...

Blot en djævelsk tanke:
Mon man kunne få passagerne tilbage hvis man lukkede helt ned i 2-3 år og sat ALT IND på at få ombygget / nybygget skinnenettet?:-|

Så har de rejsende købt deres bil. Ingen vil kører i bus i flere år. Så vare det mange år før de bliver erstattet af nye kunder.

Måske de efterhånden meget tålmodige rejsende bedre kunne acceptere dette end de trængsler som er planlgt for de næste 10 år?;-)

Der er en grænse - på Sydbanen vil det blive det svært at få de gamle tilbage.... Grenaa banen er et eksempel, hvor det har taget alt for langt tid.

Ville ikke være forbavset hvis det kunne nåes, såfremt man hyrede 10.000 kinesere! :-D
De har efterhånden erfaring med store byggeopgaver. Senest en ny lufthavn i Beijing lavet på 5 år og med kapacitet som 3 x den i Kastrup!:-)

Kinernes kan gøre det hurtig, da er ligeglad med inddragelse af borgerne i planlægningen. De fleste anlægsprojekter bliver udført på få år - den er planlægningen af projektet, som tager tiden. Det som tager tid med Ringsted er arbejdet med planlægning og godkendelser. Og nogle af funktionerne kræver en specielt oplæring - fx håndtering af ændringer sikringsanlæg. Og den del af projektet har været forsinket pga. man har haft høringer omkring niveaufri tilslutning, som desværre ikke blev til noget, men hvor man ville tage hensyn til lokale ønsker omkring placeringen og udformning. Så man kom for sent igang til at det kunne bliver færdig til tiden.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak