Her har de droppet letbanen (Generelt)

af ThomasTT, søndag 22. september, 2019, 23:52 (371 dage siden) @ Pyloriis

Hovedbanegården i Aarhus er totalt forvandlet ift for 15-20 år siden . Byen er rykket ind i, gennem og rundt om hele stationen trods Banedanmarks og politikernes mest ihærdige forsøg på at bremse denne udvikling med deres elektrificeringsfarce. Der er ingen tvivl om, at det er et kæmpe aktiv for jernbanen og utvivlsomt også grunden til, at Stilling og Laurbjerg nu vil have deres stationer genåbnet. Fordi området omkring Aarhus H er blevet så attraktivt. Det betyder så 5000 flere med meget nem adgang til et meget attraktivt område og på den måde kommer banen ind i den positive cirkel. Der er ikke nogen i Laurbjerg der gider toget, hvis det kører til Aarhus vest omfordelingsstation.

Det er da givetvis rigtig, at du ofte ikke finder liv i centrum af mange byer. Det tager tid at omgøre årtiers forfejlede politik, og de fleste byer er kun lige begyndt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen