Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Mit forslag til forbedring af Kystbanen baseret på rapporter (Generelt)

af KKLD, 23/9 2019, 11:08 (1648 dage siden) @ tgpsen

Ja, man vil skulle lave om på samtlige perroner og man vil således ikke kunne køre andre tog end s-tog på Kystbanen, hvis man ændrer den til s-tog. Man kan så på den anden side så også sagtens købe nogle tog der matcher s-tog på alle tekniske parametre til at køre på Kystbanen, hvilket nok vil være smartere og billigere. Syd for hovedbanen på vil de tog så skulle køre videre og der vil det måske så ikke være det helt rigtige materiel og som med så meget andet skal der så laves en afvejning af fordele og ulemper der.

Og som derfor også kan indsættes i Østjylland.
Efterfølgende kan man omstrømme resten af S-banen for mere flexibilitet.


Ja, netop. Fra K23 skal Kystbanen alligevel integreres i den sjællandske regionaltrafik, dvs. Helsingør til hhv. Næstved, Ringsted/Slagelse og måske Holbæk. Al pjat om at ombygge Kystbanen til småtog er allerede forældet.

Ud med ET og erstat med EB+DD som resten af regionaltrafikken og få en homogen regional flåde. Der skal bare bestilles lidt ekstra DD-vogne.


S-togificering af Kystbanen ville umuliggøre HH-tunnel med fortsættelse ad Västkustbanan.

Det ville ikke gøre førerløse S-tog umuligt, for man kunne lave endestation i Helsingborg. Men ja det bliver nok umuligt at køre videre derfra.

låst
2362 visninger

Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB R942
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak