Avatar

Mit forslag til forbedring af Kystbanen baseret på rapporter (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, torsdag 26. september, 2019, 00:47 (529 dage siden) @ mpp

Der er et problem med en HH tunnel for tog og det er spornettet på den svenske side. Jeg tror "mindsettet" er påvirket af, at vej-infrastrukturen (E45/E4) mod Stockholm og tildels også E6 mod Gøteborg går via HH mens toget mod Stockholm udgår fra Malmø.
Tog via HH kan kun gå til Hälsingborg og Gøteborg. Der er ingen skinner langs E4 mod Stockholm. Gods ville skulle via Gøteborg (hvilket måske ikke er så stort et problem, men dog en omvej).
På Sjællandssiden ville det for godset give mening at have en "Ring 6" bane så trafikken gik uden om København, men den kan jeg ikke lige se hvor den skulle komme fra.
Og så er der jo det forhold at toget vil skulle dykke ned vel ved Espergfærde eller noget (Øresund er dyb deroppe) så Sverigestogene vil slet ikke kunne køre via Helsingør. Noget lignende gør sig gældende i Hälsingborg.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hectorrail
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924
Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924

Her er tekst og billeder fra jubilæumsskriftet "Odsherreds Jernbane 1899 - 18 maj - 1924", der fortæller om banens forhistorie, anlæggelse og første 25 år. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere

Danske privatbaner

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen