Mit forslag til forbedring af Kystbanen baseret på rapporter (Generelt)

af mpp, torsdag 26. september, 2019, 19:27 (115 dage siden) @ P.Jensen

Der er allerede en Ring 6 rute der kunne blive aktuel for transitgods. Umiddelbart er det vel et spørgsmål om hvem der skal betale for det. Der er ingen mulighed for at køre godset på Kystbanen, men kan man få en "gratis" (nogle andre betaler) jernbane Helsingør–Roskilde kan man jo lige så godt takke ja. Det sparer så støjen andre steder og giver kapacitet der. Den store joker er at vi i dag kraftigt subsidierer lastbilkørsel, men der er jo intet til hinder for at vi i fremtiden beslutter at lastbiler skal betale noget per kilometer og en godsbane så pludselig bliver rentabel. Giver det så samtidig mulighed for at køre hurtige tog fra København til Norge og Sverige er det jo bare at gøre det.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB G168
Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lars Christensen har været i avisarkivet og fundet tre reportager fra indvielsen af Lillebæltsbroen og indsættelsen af de nye lyntog i 1935. Artiklerne blev bragt i Berlingske Tidende og Randers Amtsavis.


 Læs artiklen 
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen