Live overblik af vitale instrumenter på lokomotiver (Generelt)

af JonasDC, søndag 06. oktober, 2019, 22:06 (356 dage siden)

Hej Jernbanen.dk forum,

Vi søger hjælp fra folk med erfaring med lokomotiver.
Vi er en gruppe som har udviklet et system til at måle vitale driftsparametre fra instrumenter på industrianlæg uden at lave indgreb eller ændringer i styretavler. Denne data sendes til en cloud løsning og kan præsenteres i et online dashboard eller sendes videre til andre styresystemer med henblik på overblik for drift og vedligehold.
Vi ønsker at undersøge, hvor vidt denne teknologi kan benyttes på lokomotiver.
Vores løsning kan installeres uden indgriben i et anlægs eller et lokomotivs styresystem/styretavle. Vores system er derfor en meget stærk løsning til maskiner som er underlagt strenge krav med hensyn til certificering.

Populært sagt, har vi en løsning som meget let gør maskiner og aktiver IoT kompatible.

Vi skriver i dette forum, i håb om at komme i kontakt med personer som har indblik i lokomotiver som endnu ikke "sladrer driftsinformationer online". Vi ønsker at høre, hvilke driftsparametre kunne være interessante at monitorere live og ligeledes få indblik i, hvilke signaler er tilgængelige som vores system ville kunne læse.

Venlig hilsen
Jonas Degn Christensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Live overblik af vitale instrumenter på lokomotiver - JonasDC, 06/10 2019, 22:06 [*]
DB Cargo

DSB F653
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen