“Mange tog fra Sverige er forsinkede” (Generelt)

af Henning T., torsdag 10. oktober, 2019, 14:12 (344 dage siden) @ RasmusD

Nogen der ved, hvor forsinkelsen fra Sverige opstår.
Såvidt jeg ved er det BaneDanmark, der drifter Malmø-Øresundsbroen-Kbh. Ved så ikke om det er fra Malmø C. eller Hyllie (derimellem kører også Pågatåg).

Opstår forsinkelsen nordfra i Sverige til Malmø eller fra Malmø til København eller en kombination? Er der nogen statistikker for de 2 strækninger adskilt? Meget ofte oplever at togene skal afvente signal på vej til Kbh., og det gælder både tog fra Malmø og fra det øvrige Sjælland.

Og som der gøres opmærksom på andre steder i denne tråd er der enkeltspor mellem Kristianstad og Karlskrona. Der er også enkeltspor lige nord for Helsingborg, der kommer så dobbeltspor nogle kilometer længere mod nord, ved så ikke om der er dobbeltspor helt til Gøteborg.

Og som der også gøres opmærksom på andre steder i denne tråd, så er der enkeltspor mellem Køge Nord og Næstved (igennem Køge er der selvfølgelig flere spor). Trafikken den vej gøres så også vanskeligere af, at Lokalbanen fremover skal køre Roskilde-Rødvig/Faxe, og DSB køre Kbh.-Køge-Næstved, og deles om den enkeltsporede strækning (Køge Nord) - (lidt nord for) Køge, hvor der også er Ølby Station.

Så forsinkelser på Kystbanen bliver endnu værre fremover, hvor SJ skal køre Malmø-Østerport og DSB Helsingør/Nivå-Næstved/Holbæk (eller hvor de skal ende på SJælland)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen