Samlet kort over Metro og jernbaner omkring København (Generelt)

af mpp, lørdag 12. oktober, 2019, 15:57 (231 dage siden) @ Peter Sloots

Det er flotte kort og det undrer mig da også altid at når man ser på S-banens kort er metroen ikke med og ser man på metroens kort er s-toget ikke med. Det gælder også i udlandet og det er jo mildest talt pudsigt at det som kunde betyder noget hvilket trafikselskab der står for kørslen.

Når det er sagt er det altså lidt skørt at vise cityringen på samme kort som alle s-togene. Skal man rundt i det område cityringen ville det give mening at vise metroen og s-toget til Ringbanen (og så have pile til øvrige destinationer). Så kunne der også være plads til de vigtigste busser og man ville kunne se, at 5C stadig er et god bud for at køre Nørrebro–Nørreport f.x. Skal man kombinere et s-togskort med noget vil det i de fleste tilfælde OGSÅ give mening med nogle af busserne på tværs. Men altså, mon ikke de fleste bare bruger rejseplanen i dag, så det trods alt ikke er så stort et problem i praksis.


Hele emnet:

 RSS Feed af emneBilleder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen