“Mange tog fra Sverige er forsinkede” (Generelt)

af Henning T., lørdag 12. oktober, 2019, 20:26 (342 dage siden) @ tgpsen

Hvad betyder det alt i alt? Jævnfør også andre svar.

Hvor opstår forsinkelsen fra Sverige til Danmark? Ankommer togene forsinket til Malmø, Peberholmen, Lufthavnen eller København H.? Kan man dele statistikkerne op, så man kan få et bedre forsinkelser opstår undervejs?

Og hvem har ansvaret for driften på de enkelte strækninger? Jeg var under en Kulturnat på fjernstyringen for BaneDanmark, hvor de fortalte de har styringen fra Malmø over Øresundsbroen. Et andet indlæg i den her tråd siger det skiller på Peberholm. Sikkerhed og strømforsyning skiller på Peberholm, men hvem har fjernstyringen på de enkelte strækninger Malmø C - Hyllie - Peberholm - Lufthavnen? Mellem Malmø C og Hyllie kører der også Pågatåg.

Det har interesse, fordi Transportministeren har overdraget driften af Øresundstogene mellem Malmø C og Østerport fra DSB til Skånetrafiken, som har udliciteret til SJ: Det er sket på baggrund af forsinkelser fra Sverige. Hvis forsinkelser er større målt på Lufthavnen end på Malmø C ser det ud til at være sket på et forkert grundlag. Altså sker det mest på en strækning BaneDanmark har ansvaret for?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
3 flyttefirma tilbud
Svenska-lok
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen