Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB indstiller kørslen til Thisted (Generelt)

af Thorkil Olesen, 13/10 2019, 22:10 (1629 dage siden) @ Gæst42

Nej det blev indskrevet i kontrakten allerede tilbage i 2015, hvor det stadigt var planen at elektrificere til Struer. Det er signalprogrammet der har gjort at det til/fra Thisted er blevet fremrykket.

Det er da stadig planen at elektrificere til Struer. Det er en del af aftalen om Togfonden, og den står stadig ved magt. Det er muligt, det kommer på bordet ved de kommende forhandlinger til foråret om nye trafikaftaler, men en eventuel ændring af Togfonden bliver ikke uden politiske sværdslag.

Elektrificering til Struer er også nævnt i aftalen om genudbud af trafikken i Midt- og Vestjylland fra juni 2017. Den kan læses her:

https://www.regeringen.dk/media/3531/aftaletekst-om-genudbud-af-togtrafikken-i-midt-og-...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak