DSB indstiller kørslen til Thisted (Generelt)

af Thorkil Olesen, søndag 13. oktober, 2019, 22:10 (297 dage siden) @ Gæst42

Nej det blev indskrevet i kontrakten allerede tilbage i 2015, hvor det stadigt var planen at elektrificere til Struer. Det er signalprogrammet der har gjort at det til/fra Thisted er blevet fremrykket.

Det er da stadig planen at elektrificere til Struer. Det er en del af aftalen om Togfonden, og den står stadig ved magt. Det er muligt, det kommer på bordet ved de kommende forhandlinger til foråret om nye trafikaftaler, men en eventuel ændring af Togfonden bliver ikke uden politiske sværdslag.

Elektrificering til Struer er også nævnt i aftalen om genudbud af trafikken i Midt- og Vestjylland fra juni 2017. Den kan læses her:

https://www.regeringen.dk/media/3531/aftaletekst-om-genudbud-af-togtrafikken-i-midt-og-...


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Vigerslevulykken
Vigerslevulykken
Den 1. november 1919 kørte et Korsørtog op bag i et Kalundborgtog ved Vigerslev blokpost og dermed var Vigerslevulykken en realitet. Lars Christensen har gennemgået over 1.000 siders sagsakter i Rigsarkivet og resultatet er denne artikel om ulykken.
 Læs artiklen 
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen