ÖBB vil leje nattog med DK og Sverige godkendte vogne (Generelt)

af mikedk2100, fredag 18. oktober, 2019, 19:08 (413 dage siden) @ LarsJels

Hej

Stockholm-Hamburg er vel 10-11 timer og Gøteborg-Hamborg 8-9 timer. Kunne det ikke godt være en nattogsrute? F.eks. afg. ca. kl. 22 og opvågning i Hamburg ca. kl. 08. ÖBB har jo vist villighed til at afprøve nattogs-koncept. Fra Hamburg er der så 1,5 time til Hannover eller 4 timer til Frankfurt for lige at nævne et par store forretningsbyer/messebyer, men Hamburg kunne jo også være destinationen.

Med venlig hilsen
Lars

Jeg er helt enig. Dengang vi havde nattog fra Danmark til Europa tog turen til Basel da 15 timer fra København og til Amsterdam 12 timer, og det var da ikke noget problem. Hvad turen til München tog, ved jeg ikke.

Turen skal jo også være af en vis varighed, hvis man skal kunne nå at sove - hvad der vel er meningen med nattog med sovevogne.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908
I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.


 Læs artiklen 

3 rengøring tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen