Torstens afsporing... (Trafikpolitik)

af steenth, lørdag 19. oktober, 2019, 14:47 (498 dage siden) @ tgpsen

Du er god til af afspore en debat - med dine håbløse forslag....

En omstrømning af S-banen i København til fjernbanestandard ville gøre det muligt ved fremtidige anskaffelser for de større byer at få et S-bane-net.

Torsten - S-togs nettet i København bygger på en fremsynet plan med et nærbanenet... De storbyer, som ikke fik et nærbanenet fra starten af, har en masse ulemper. De S-banenet, som er på fjernbane materiel, har ikke samme effektivitet som dedikeret net som København har. De fleste storbyer bruger bruger årtier på at ombygge banenettet til kunne håndtere det. Du kan ikke finde et godt eksempel nogen sted.

http://www.irgreenri.gov.in/Projects_DCAC.html

Du har ikke noget europæiske eksempel.... Det eneste de har gjort i Mumbai, var at skifte systemsystem... Det er forstadssystem, som de ændret strømsystem på. Har de overhovet en køreplan som kan måles sig med S-tog i København? Har du tjekket det?

Ellers død omkring 2.000 på det jernbanesystem om året.... det system er overbelastet, så folk lander daglig i sporet.... pga. pres bagfra.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen