Avatar

Odenseborgmester: Send flere skatteyderkroner (Trafikpolitik)

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, mandag 21. oktober, 2019, 10:27 (496 dage siden) @ tgpsen


En omstrømning af S-banen i København til fjernbanestandard ville gøre det muligt ved fremtidige anskaffelser for de større byer at få et S-bane-net.

Nej, det der mangler både her på Fyn, og i 3 kantsområdet er en elektrisk type tog imellem egentlige regionaltog og S-tog. Storrumsvogne med 2 eller 3 "foyerer" med selvåbnende og lukkende dobbeltdøre til hurtig passagerudveksling (som S-tog) og selvfølgelig el for at sikre en hurtig acceleration.
De kunne bruges til togsystemerne på Kystbanen og til Roskilde på Sjælland og for eksempel fra Fredericia over den nuværnde bane på Vestfyen, Odense og så til Svendborg. Omkring Århus og trekantsområdet kunne de sikker også bruges.
Umiddelbart kan jeg egentlig ikke se hvorfor det ikke kunne være samme hovedmodel tog til både S-Regional og Reginal, forskellig aptering og indretning (mht antal døre) og måske lidt lavere gearing på S-Regional for den højere acceleration men samme platform iøvrigt. Måske endda IC/IC-Lyn kunne være i samme familie.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen