3 spor til s-tog Gentofte Station (Generelt)

af KKLD, onsdag 23. oktober, 2019, 23:06 (116 dage siden) @ Rørvig Station

Hvordan kom du frem til at det kræver 2 togsæt mere?

Ved at se på dit køreplansforlag.

Og ellers er et alternativ at forlænge Linje H fra Østerport til Lyngby (dog hvor det er gennemkørende mellem Lyngby-Hellerup ligesom Linje A). På den måde får stationerne Nordhavn (giver god mening med den nye metro), Svanemøllen, Hellerup og naturligvis Lyngby gavn. Linje H kører nemlig 2 minutter før Linje A så det er nødt til at springe stationerne over. Kræver dette også 2 togsæt mere eller?

Fint forslag, hvis man ønsker 2-minuttersdrift til Lyngby.
Det en længere strækning og vil vel kræve endnu flere togsæt.

Endnu flere togsæt, er det så 4?

Men at forlænge Linje H vil jo ikke betyde rigtig 2-minuttersdrift til Lyngby. Det er 3 tog mere i timen på hverdage. Er Lyngby ikke også blandt top 5 på antallet af passagerer for s-tog?
For mig virker det bare som spild at Linje H kun kører til Østerport. Selv i myldretiden ved Nørreport kommer H-togene kørende tomme mens der står masser af mennesker og vente på at komme hjem.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Fra ´De gode gamle dage´
Fra ´De gode gamle dage´
Morten Flindt Larsen har samlet en lang række små historier og anekdoner, der fortæller om livet ved banerne, den gang tiden var en anden i ´De gode gamle dage´. De stammer fra tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v. som Morten har gennemlæst.
 Læs artiklen 

Jernbanebøger

På sporet af 2015
På sporet af 2015
Pris 180,- kr.
 Læs mere 
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen