3 spor til s-tog Gentofte Station (Generelt)

af KKLD, torsdag 24. oktober, 2019, 09:21 (96 dage siden) @ Fwronah

Det er kun 3 tog ekstra i timen. Det ville ikke give så meget mening at forlænge det til Klampenborg da der er færre passagerer. Alternativt kunne det forlænges til Birkerød hvor der også er 3 spor.
Der er også muligheden for at det kan køre til Farum ligesom Bx, dermed er der 4/6 minutter mellem hvert tog mod Farum. Eller hvert fald til Buddinge, da der vist er et vendespor.


Jeg tror, at det bliver svært at forlænge det til Farum, hvis linjen skal køre hvert 10. minut eller hvert 20. minut sammen med linje Bx i myldretiden hvert 20.minut. Der er et stykke på 1 km, der er enkeltsporet, umiddelbart før Farum station (dog inden for stationsgrænsen). Tror mere at Buddinge ville være oplagt, da der på sigt kan skiftes til letbanen. Ellers skal man se på projektet med at forlænge Farumbanen til Allerød.

Ja altså til/fra Farum ville Linje B køre hvert 10. minut og så Bx hvert 20. minut og så H hvert 20. minut. Dermed svarer det til at der er 5 minutter mellem hvert tog, dog forskudt med 4/6 minutter.

Hvis der forlænges fra Farum til Allerød, ville togene så vende ved Hillerød? Altså Hillerød ville få Linje B og Bx (og evt. H)? Der er en rapport for opgradering er Hillerød St., men der snakker de om at forlænge Holte-toget.
Ville det ikke give mere mening at forbinde Farum videre nordvest hvor der er byer uden s-tog?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen