3 spor til s-tog Gentofte Station (Generelt)

af Rørvig Station, torsdag 24. oktober, 2019, 09:32 (96 dage siden) @ KKLD

Det er kun 3 tog ekstra i timen. Det ville ikke give så meget mening at forlænge det til Klampenborg da der er færre passagerer. Alternativt kunne det forlænges til Birkerød hvor der også er 3 spor.
Der er også muligheden for at det kan køre til Farum ligesom Bx, dermed er der 4/6 minutter mellem hvert tog mod Farum. Eller hvert fald til Buddinge, da der vist er et vendespor.

Med mindre man sender H mod Klampenborg (hvor det også vil køre tomt), vil det komme til at køre i hælene på B mod Farum, og have A 2 minutter efter sig.

Måske er det bare mig? Men det giver ikke så meget mening at et tog kommer kørende tomt ved Nørreport, den travleste statione i Danmark, og endda i myldretiden. En forlængelse ville se at folk hurtigere kunne komme videre og mindske belastningen for de andre tog. Der er også en ny metro i Nordhavn hvor det ville give god mening at have en ekstra forbindelse.

Er det nemmere at skifte på Nordhavn end på Østerport?
Der er vel 1,3 km fra Nørreport til vendesporet 13 på Østerport. Med de nye metrostrækninger giver det god mening at fortsætte til Østerport, især når de får bygget Østerport station og Nordhavnsmetroen færdige.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Svenska-lok
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen