Rapport fra den europæiske togleverandør branche (Generelt)

af Lasse Toylsbjerg-Petersen, onsdag 30. oktober, 2019, 09:43 (17 dage siden)

Et område som Danmark af indlysende årsager ikke lige deltager i, er EU-arbejdet om en styrket europæisk togleverandør branche. Ti EU medlemslande og 45 leverandørvirksomheder har i flere år arbejdet på forslag til forbedringer af vilkårene for markedet, der beskæftiger 400.000 mennesker i EU og har en omsætning på 47 mia Euro om året. Det er der nu kommet en rapport ud af, der blandt andet tilskynder implementeringen af ERTMS og EUs fjerde jernbanepakke. ikke fordi der er penge i at sælge ERTMS, eller togleverandørerne også vil køre tog. Det handler kort fortalt om at få jernbanen som sådan gjort billigere, og dermed flytte togselskabernes fokus fra lav anskaffelsespris over på kvalitet, så den europæiske industri kan udnytte sit forspring indenfor netop kvalitet mod en stigende lavpriskonkurrence "udenfor EU"

Rapporten findes på nedenstående link:
https://ec.europa.eu/growth/sectors/mechanical-engineering/rail-supply_ga

Lasse


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

  • Rapport fra den europæiske togleverandør branche - Lasse Toylsbjerg-Petersen, 30/10 2019, 09:43 [*]
Jernbanehumør
Jernbanehumør
´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.


 Læs artiklen 

DSB plakat 1950

DSB plakat 1950
DSB plakat 1950 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Indsend billeder
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen