Vinge Station (Generelt)

af Claus Nielsen @, torsdag 31. oktober, 2019, 09:40 (324 dage siden)

Vinge Station er i øjeblikket under anlæg. Jeg havde lejlighed til at besøge byggepladsen og tage et par fotos. Det var midt i frokostpausen, og med det smukke efterårsvejr i de landlige omgivelser var det en meget stille byggeplads!

Det gamle kørestrømsanlæg er taget ned og de nye portaler taget i brug. De fleste fundamenter til perronelementerne er støbt. Der pågik sammenstøbning af perronfundamenter, afforskalling og dræningsarbejder. I næste uge skal Hering Bau-perronelementerne monteres på fundamenterne. Arbejdet udføres med skinnekørende kran, der allerede er ankommet til Vinge.


[image]
Vinge Station set mod Frederikssund. Fundamenterne til perronelementerne består af to præfabrikerede betonfundamenter, der sammenstøbes på stedet. Det letter transport og montering af elementerne. I baggrunden skimtes de to skinnekørende gravemaskiner, der er på projektet.


[image]
Aarsleff Rail 70016 'Ruth' er ankommet og klar til løfteopgaverne.

Med venlig hilsen
Claus N


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen