Nordsjællandske lokalbaner skal fornyes for en halv milliard (Trafikpolitik)

af Niels Munch @, lørdag 02. november, 2019, 08:37 (490 dage siden) @ Togbus
redigeret af Niels Munch, lørdag 02. november, 2019, 08:53

Så er der lidt mere mad til debattørerne.......


Go' morgen Togbus,

Tak for, at du har givet dig tid til at grave i regionernes budgetaftaler, herunder også noget af baggrunden for TV2 Lorrys artikel.

PS: Du linkede til Region H's budgetaftale for 2019. Den for 2020 findes her: https://www.regionh.dk/presse-og-nyt/Documents/TID%20TIL%20PATIENTEN%20-%20REGION%20HOV... .

Den indeholder flg. prosa vedr. lokalbanerne:

"Vi er også enige om at prioritere vedligehold af vores lokalbaner, som er rygraden i den kollektive infrastruktur i Nordsjælland. Lokalbanerne står i disse år over for særlige udfordringer på grund af slid og trænger til at blive fornyet. Vi vil sikre en forsvarlig renovering af lokalbaneinfrastrukturen ved at investere godt 500 mio. kr. frem mod 2026 i renovering af broer, signalanlæg, sporombygninger og sikring af overkørsler samt nye tog til Nærumbanen. På den måde sikrer vi, at lokaltog kan transportere mange passagerer også i fremtiden."


M.v.h.
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB ME1519Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen