S-tog på Vestfyn: Ministeren: Glem det (Trafikpolitik)

af KKLD, mandag 04. november, 2019, 17:20 (15 dage siden) @ mpp

Et sjovt svar. Der er jo netop ikke grundlag for s-togslignende drift fordi de små stationsbyer er blevet udsultet. Man kan i hovedstaden bare se på Vestegnen, Ølstykke/Frederikssund og Ørestaden for at se hvordan en jernbane kan udvikle det område den betjener. Særligt hvis den stopper for at tage passagerer med :)

Sig til hvis jeg har misforstået hvad du siger?

Du mener, at det kan betale sig at udvide de nuværende s-togslinjer i stedet for at lave helt nye. Altså ligesom at s-tog blev forlænget fra Ballerup til Frederikssund. Med den tankegang skulle der vel blive forlænget s-tog fra Høje Taastrup til Roskilde og videre vestpå i flere etaper.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Med P 917 over Sjælland
Med P 917 over Sjælland
Lars B. Christensen har igen været i avisarkivet og har fundet denne levende beretning i Dagens Nyheder en søndag i 1935. I artiklen beskriver journalisten, hvilken oplevelse det var, at køre med på maskinen fra København til Korsør.


 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen