Avatar

S-tog på Vestfyn: Ministeren: Glem det (Trafikpolitik)

af Schienenwolf, Læsø, mandag 04. november, 2019, 19:43 (523 dage siden) @ Simon1906

Om man kalder det S tog eller regionaltog er vel i princippet det samme. Hvis man bare siger at der er tog hver halve time, undtagen om natten, så ville det vel være udmærket og evt suppleret i myldretiden med der er 20 minutters drift ville det være lige sågodt som S tog. Bare andet materiel end hovedstadsområdet.

Nej, det er ikke det samme. I princippet kører S-tog ikke hver halve eller hele time, som du påstår; S-tog kører i princippet efter en stiv køreplan og som udgangspunkt hvert 20 minut i hele driftsdøgnet plus i 10 minutters interval eventuelt med ekstratog i myldretiderne. At ville have S-togs-drift på Vestfyn er derfor et fuldstændigt gak-gak forslag fra nogle mennesker, der øjensynlig end ikke kender definitionen på S-tog men blot kan lide ordet, fordi de bilder sig ind, at det er smart og storbyagtigt. Dette er ministeren tydeligvis helt klar over.

--
Hilsen
S

Strør ægte Læsø sydesalt i dine sår.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen