Enkeltsporsdrift cityringen (Generelt)

af Banemanden, torsdag 07. november, 2019, 16:11 (321 dage siden) @ mikedk2100

Jeg er helt enig :) Jeg vil også være temmeligt varsom med at kalde noget for færdigt.

Samtidig hæfter jeg mig også ved det du skriver, om brugere og ejeres forskellige forventninger. Jeg har endnu ikke mødt noget projekt af de her arter, hvor alt bare er gået som det skulle. Og jeg har været del af en lang række projekter efterhånden. Brugernes forventninger er skyhøje - men der kvitteres også årevis senere, når de lykkeligt har glemt det.

Bornholmer færgen Leonora Christina som nærmest ikke sejlede det første halvandet år, fordi den altid var i stykker, på værft eller havde problemer med søgangen i Østersøen savner folk nu.

IC3 og IR4 var et MARERIDT de første 3-4 år af deres kørsel, hvor de hverken kunne bu eller bæh. I dag er toget så folkeligt elsket, at mange ville være tilfredse med nye tog der var helt mage til.

Og ja, den gamle metro der bestemt heller ikke fik nogen god og glat start, men som nu er så brugt at man nogle gange overvejer at lukke folk ind på Nørreport i hold.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen