The High Line, New York (OT Spiderman) (Generelt)

af cslundsten, lørdag 09. november, 2019, 12:02 (280 dage siden) @ Simon1906

Hej Niels min ene dreng 6 år var helt vild med billede af Spiderman
Jeg har forresten en formodning om hvor omtalte filmklip kan være, idet man ser skyline af Manhatten i baggrunden, ikke tæt på, men gætter på Subway i enten Bronx eller Brooklyn. Jeg har godt nok en gammel veninde der bor i North Carolina men hun har aldrig været i New York. Hvis der er nogen der har anelse om hvor det er må de gerne skrive. PÅ forhånd tak

Hvis det er scenen fra Niels' link så er den i høj grad inspireret fra Chicago. Det ligner computergenereret grafik så hvad som helst kan jo blandes. Men selve højbanen ligner mest The Loop fra Chicago. I scenen omkring 0:32 ses en station med en gangbro som denne:
https://www.railpictures.net/photo/432287/

Og her er et andet billeder fra Chicago - noget lignende findes mig bekendt ikke i nyere tid i New York:
https://www.railpictures.net/photo/388573/

Endestationen ved 1:37 ved jeg ikke hvor er fra, men jeg er temmelig sikker på at den ikke findes i New York. Den er formentlig kunstig. Udsigten over floden ser "New York'sk" ud. Ligner mest Brooklyn set fra Manhattan.

Mvh
Carsten Lundsten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sakskøbing Sukkerfabrik
Sakskøbing Sukkerfabrik
Sakskøbing Sukkerfabrik opførtes i årene 1909-10 og der blev etableret et ret omfattende 700 mm smalsporet roebanenet omkring fabrikken. Inden nedlæggelsen af roebanerne i 1966 nåede banerne at blive Danmarks største private jernbanesystem.


 Læs artiklen 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
DSB T360
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen