Ingen reservetog på Holstebro-Skjern fra K21 (Generelt)

af Togbus, Foldingbro, lørdag 09. november, 2019, 12:49 (6 dage siden) @ RasmusD

DSB kan sagtens hænge bag et forsinket godstog. Det sker jævnligt. Jeg har prøvet at et rettidigt lyntog hang bag et forsinket godstog hele vejen fra Ringsted og til Hvidovre Fjern. Vi fik ikke engang lov til at overhale ved Høje Taastrup, selvom vi lå på siden af det ved Hedehusene.

Godstogene kan meget vel være væsentligt vigtigere at få igennem til tiden end et persontog. Moderne godslogistik bygger på afgang og ankomst til tiden, således at tiden undervejs kan regnes med til "lagertid". Et bilsamlebånd på Hisingen er eksempelvist dyrt at lade stå ubrugt fordi dele og karosserier med tog er forsinkede.

--
- busser når det er billigst


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Togbelysning
Togbelysning
Denne artikel stammer fra bogen ´De danske statsbaner 1847 - 1947´ udgivet af DSB, og gennemgår udviklingen indenfor togbelysningen i de første 100 år af dansk jernbanedrift lige fra stearinlys til 24 volts elektriske pærer.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen