Ingen reservetog på Holstebro-Skjern fra K21 (Generelt)

af Niels Munch @, lørdag 09. november, 2019, 19:32 (6 dage siden) @ RasmusD

Jeg siger bare, at det er forkert og misvisende at påstå at forsinkede godstog ikke også kan forsinke DSB.


Det er der fremført eksempler på. Mit eksempel er et godstog, der ved Kalvebod lukkes ud foran et Øresundståg. For så vidt fornuftigt, da godstoget jo ikke skal stoppe i Ørestad og Tårnby. Men når man så i Tårnby ser bagenden af bussen mod Dragør, svinder forståelsen. Ikke mindst, da forbindelsen er Rejseplanens forslag, og da det er ud på aftenen med lav busfrekvens :-( :-( .


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker
Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS næsten monopol på sukkerproduktion.
 Læs artiklen 
Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lyntogenes triumftog mod Lillebælt
Lars Christensen har været i avisarkivet og fundet tre reportager fra indvielsen af Lillebæltsbroen og indsættelsen af de nye lyntog i 1935. Artiklerne blev bragt i Berlingske Tidende og Randers Amtsavis.


 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen