DSB akutte beslutninger... (Generelt)

af Frank Poulsen @, tirsdag 19. november, 2019, 19:47 (341 dage siden) @ Flemming

i min lille verden så har DSB personale ikke haft vilje til den store fleksibilitet
nej har ikke været ansat


Næh det har du ikke - så, så du nok lidt anderledes på den sag! Togbusser er rigtignok blevet populære i DSB, det er dog ikke af hensyn til personalets pauser man vælger den vej, for aflyste tog giver lige så mange disponeringsproblemer som hvis man kun kører delstrækninger. Mange her i forummet har en masse gode ideer og meninger, de fleste var der nok nogen i DSB der havde fundet på hvis de ellers var/er så gode!
Bedste hilsner
Flemming

Kan du så forklare hvorfor man i denne situation valgte løsningen. Der spørges jo for at blive klogere. Ikke for at hænge DSB eller personalet ud. Jeg skal kun beklage nogle af mine kommentarer lyder sådan. Men hvis ikke det er pga pauser, så undrer jeg mig endnu mere. Det er jo hele strækningen man vælger at lukke ned og ikke en delstrækning. Og jeg synes bare det virker underligt i denne pågældende situation. Du skriver det ikke er af hensyn til personalets pauser. Men hvad er så årsagen? :)

Med nysgerrig hilsen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
DSB C704
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen