Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB akutte beslutninger... (Generelt)

af Bruger4711, 20/11 2019, 10:22 (1611 dage siden) @ Frank Poulsen

Ingen tvivl om, at togbusser er det nemmeste ved akutte situationer som i går på den nordlige del af Lille Syd. At busserne så bruger dobbelt så lang tid som toget er noget helt andet.

Men som flere er inde på i tråden, så bunder det i personalet. En lokofører der starter med at kører på Lille Syd, skal nødvendigvis ikke kører det hele dagen. Bliver vedkommende så fanget på Lille Syd, så mangler vedkommende et andet sted osv. osv.

Det bliver lige pludselig svært at isolerer personale væk fra depotet i Næstved, da de enten skal via Store Syd eller med taxa til Roskilde/Køge for at afløse. Køre/hviletid, pauser, ikke lyst til overarbejde hvis man var på vej hjem, osv. spiller også ind. Så er det "nemmere," at placerer dem alle på depotet i Næstved og sikre sig en ordentligt opstart. Selvom det nu også glipper fra tid til anden.

Men enig, der burde være nogle undtagelser i overenskomsten ved sådanne hændelser. Hvordan og hvorledes vil jeg ikke komme ind på. Men fleksibiliteten burde være større.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak