Nye Borgerlige (Trafikpolitik)

af J.C, tirsdag 26. november, 2019, 10:14 (222 dage siden) @ Schienenwolf

Nordsjælland er også vel forsynet med jernbaner - så hvorfor bygge flere?


Jylland og Fyn har eografisk været lige så velforsynede med jernbaner, som Nordsjælland er. Hvis de havde brugt dem lige så meget, som nordsjællænderne, så havde de haft dem endnu. Så de ligger, som de selv har redt.

Naaa come on. Der er væsentlig forskel fra dengang og til nu. I dag ville flere af de nu nedlagte baner i Jylland, kunnet have mønstret højere passagertal og økonomi, vis de fik de samme forhold, og ikke mindst, samme tilskud, som de Sjællandske baner jo hele tiden har fået. De Sjællandske privat baner, ville også blive kraftigt beskåret, hvis ikke de fik tilskud fra regionen og kommunerne.

J.C
Aabenraa


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Vejle - Give Jernbane

Jernbanehumør
Jernbanehumør
´Og så var der den om …´. Morten Flindt Larsen har samlet en lang række historier og vittigheder fra jernbanernes univers ved at gennemgå tusindvis af gamle jernbaneblade, tidsskrifter, dagblade m.v.. Tilføj selv dine egne bedste jernbanevittigheder.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen