Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hvornår bygges Ny Ellebjerg færdig? (Generelt)

af KKLD, 1/12 2019, 19:37 (1579 dage siden) @ Frank Poulsen

Er der plads til at anlægge 4 ekstra perroner ved København H?


Jeg har længe tænkt at vi jo har de midterperronner der især tidligere blev brugt til catering osv. Hvis de blev fjernet fra en side af og man så kunne trække sporene sammen og rykke perronner osv, så burde der kunne blive plads til flere perronner…. Det store problem er så bare hele afgangshallen, stolper, rulletrapper og selve anlægsarbejdet vil nok være enormt. Så aner slet ikke om det teknisk overhovedet ville være muligt. Men det virker bare som om de er en masse spildplads i dem, som det er nu.

Jeg kan lide din idé. Det ville være rigtig godt fra trafikken på lang sigt. Hvis der ikke er plads til 4, så ville 2 også gavne en del.

Det ville nok være noget der skulle laves i sommerferien med et stort mandskab for at genere pendlere mindst muligt. Heldigvis har København H lige fået 2 nye metrolinjer.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Indsend billederDSB P931

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak