Hemmelige sovjetiske kort over danske jernbaner (Generelt)

af Steff @, mandag 02. december, 2019, 14:11 (330 dage siden) @ Niels Jensen

Go´eftermiddag

Ja, det er ganske interessante kort for personer der interesserer sig for den kolde krig eller til anskuelsesundervisning på aftenskoler og gymnasier/universiteter mv.
Det er de gode gamle tyske "Streckenbehelfe" op ad dage. Men man skal huske på, at langt over 95 procent af informationerne er sket ved såkaldt "åben indhentning". Det vil sige informationer, der kunne hentes i blade, bøger, hæfter, klubblade, kommuner- og amters udgivelser, DSB udgivelser, publikums køreplaner samt selvfølgelig tjenstlige publikationer som TIB og andet, ofte villigt stillet til rådighed af gode partimedlemmer og sympatisører.
Vi har desværre ikke lært en s..... og det vælter om end endnu mere ud med informationer som ikke er nødvendige for almindelige mennesker f.eks. ud fra devisen "at jeg har ret til", "jeg vil vide", "vi bør nok orientere ellers..." etc. Og så fortæller vi jo alt, deler alt + lidt mere på de sociale midler. Det er bare med at stikke antennen op hvis man ønsker at vide noget.

Det VAR lidt mere besværligt under den kolde krig:-)

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen