Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Levering af nye el lok (Generelt)

af mikedk2100, 4/12 2019, 08:16 (1605 dage siden) @ Jens Hansen

Men ifølge Ingeniøren kan 6 IC3 jo køre der, så hvad venter vi på?

JH

Præcis min tanke - men jeg har også forstået, at DSB/Banedanmark opererer med langtidsplanlægning. Og man har forlængst besluttet, at man vil genere passagererne med togbus og forlænget rejsetid mellem Ringsted og Næstved i det meste af 2020, samtidig med, at nyt signalsystem absolut skal sættes i drift på strækningen Roskilde-Køge, så togene ikke kan køre denne vej.

Så kan man jo ikke bare lige ændre på planerne, fordi der nu er 6 IC3, der faktisk kunne køre København-Nykøbing F, så vi ikke igen igen igen hægter Sydsjælland og Lolland/Falster af den kollektive trafik. Og herregud, de få passagerer, der stadig er tilbage fra Næstved og sydover, der dagligt skal til København, de kan jo bare købe bil som alle de andre. Der er massere af plads på motorvejen indtil Køge.

Mvh
Michael


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Nakskov Sukkerfabrik
Nakskov Sukkerfabrik

Nakskov Sukkerfabrik blev opført i årene 1882-83 og er i dag den sidste overlevende sukkerfabrik på Lolland. Læs her om fabrikken med de tilhørende saftstationer samt det omfattende roebanenet og de mange smalsporede damp- og diesellokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak