Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Banedanmarks direktør siger op (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 4/12 2019, 20:28 (1577 dage siden) @ P.Jensen

De 30% du taler om kan kun komme fra pendlere der transporterer sig rimeligt parallelt med jernbane og ikke ud i et dårligt betjent industrikvarter - og ikke på tværs som til Ballerup. Mon ikke mange af de 35.000 kommer syd og vest fra??

Det er præcis der hunden ligger begravet! Det er altså de færreste af penlerne der skal ind på Slotsholmen eller Rådhuspladsen.
Hele området omkring Ring 3 - Ring 4 har langt hovedparten af arbejdspladserne og der hopper kæden af når man skal på tværs.
Letbanen er ikke den optimale løsning med dog en mulighed, da den stopper for ofte til at turen fra Glostrup til Ballerup (der vil kræve mindst et skift mere) kan gøres på en fornuftig tid.

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Lokomotivfabrikker

Læs historien om:
Nakskov Skibsværft
Hectorrail

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak