Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Levering af nye el lok (Generelt)

af steenth, 5/12 2019, 21:59 (1575 dage siden) @ Togbus

Jamen er de otte IC3 tog som er bygget om til det signalløse signalsystem overhovedet godkendt til kørsel på ERTMS-strækningerne?


Nej, og det er også det der fremhæves flere andre steder.

Tak, det skulle blot skæres ud i pap, da der blev snakket om uddannelse osv. Så foreløbigt er der tale om seks, muligvis snart otte IC3-togsæt som muligvis kan benyttes på strækningerne. Ikke voldsomt opløftende.

Spørgsmålet lige nu er at få nok IC3, som er ombygget, når man brugt for dem på en af de næste strækninger. Når Sydbanen skal igang med ERTMS skal IC3 bruge i overgangen fra det nye signalsystem kan tages i brug til tidspunktet hvor elektrificeringen også er klar inklusiv ny Storstrømsbro. I den overgangsperiode er der ikke andet dieselmateriel end IC3 hos DSB, som kan bruges. At de nu og her ikke bliver udnyttet til ERTMS betyder ikke noget - de skal kun være klar til brug.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak