Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Har jernbane i DK en fremtid?? (Trafikpolitik)

af Svend, 6/12 2019, 13:51 (1574 dage siden) @ andersj

Sikke noget ævl. Så man ikke kritisere elendig styret byplanlægning uden, at det skal udlægges som paranoidt- bizart tvangsforflytning.

Jernbanens største problem er, at den har været tænkt ud af alting, og det har kostet mange mange milliarder. Og det fortsætter. Men selvfølgelig har den en fremtid. Der er ingen alternativer og selv politikerne er jo vågnet op


Widex ser ud til at være et meget tydeligt eksempel på dårlig planlægning, og her tænker jeg ikke engang på offentlig transport. Man har simpelthen placeret en virksomhed et sted hvor man ikke kan bo i nærheden og man ikke kan pendle på cykel, fordi der ikke er nogle cykelstier til og fra virksomheden. 100% af medarbejderne er tvunget til at pendle med enten bus eller bil, selvom der ligger flere byer indenfor få kilometers afstand.

Jeg kan godt forstå at man vil placere støjende eller forurenende virksomheder i periferien af byer, men at bygge noget som Widex på en bar mark er virkelig destruktivt for mobiliteten. Det er ikke som sådan en kritik af Widex, men mere af kommunen der har tilladt byggeriet på den placering, uden at sikre ordentlig infrastruktur.

.
For de der har valgt WIDEX som arbejdsplads er stemningen og holdningen nok den, at de er vældig tilfredse med placeringen tæt ved motorvejen. Det er nemt - og hurtigt - at komme til og fra, uanset hvor man bor i det storkøbenhavnske område.

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak