Hvor længe holder en kølecontainer sig? (Generelt)

af Peter Christensen, onsdag 11. december, 2019, 06:12 (405 dage siden) @ ivar

Der er næppe tale om fersk kød, når der tales om svinekød til Kina, så vi er nok nede i en 20 fods container under frys.

Mig bekendt går eksporten af gris fra Danmark til Kina og ikke så meget den anden vej. Til en vis grænse stoler end ikke kineserne på visse af deres egne fødevarer (lidt for mange tilfælde af fup og snyd såsom plastik i mælk). Men kølecontainere kan bruges til andre temperaturfølsomme varer end lige fødevarer - stearinlys for eksempel.
Kølecontainerne kunne der tidligere være rigtig mange penge i.
På et tidspunkt for snart mange år siden (i slut-firserne, start-90'erne) var der rigtig gode penge i at sejle grønlandske rejer i superfryscontainere til Japan.
Det lærte en maskinchef på et containerskib på den hårde måde da elforsyningen til dem stod af (en afbryder i hovedtavlen var i den grad gået i udu) og han var lidt vel længe om at informere landkrabberne i rederiet...….han sejlede ikke som maskinchef i resten af hans tid i dét rederi.
De par containerne med rejer var ikke andet værd end udsmidning med mistet fragt og ridser i omdømmet til følge.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen