Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Cityringen lukker i to uger (Generelt)

af Banemanden, 14/12 2019, 17:14 (1587 dage siden) @ mikedk2100

Men jeg må forstå på dit svar, at man ikke kunne indføre denne opdatering inden Cityringen åbnede, da man så skulle åbne Nordhavnsgrenen samtidig (og altså forsinke Cityringen, mens Nordhavnsgrenen blev bygget færdig)? Og derfor må der nødvendigvis også komme en opdatering og testfase, når Sydhavnsgrenen skal kobles på i 2024 - og en 2 ugers totallukning af Cityringen der. Begge grene er jo dels en tilføjelse til signalsystemet, og begge grene er helt nye og ukørte baner.

Og det er jo fint - så ved vi det 4 år i forvejen, modsat nu, hvor det kommer 1 måned før.

Af gode grunde er det jo svært at svare på, om det bliver sådan også til den tid - pt vidste metroselskabet om alternativerne i slutningen af november. Så ved de intet om sydhavnsgrenen endnu. Men man kan ihvertfald forestille sig, at det er samme omgang, selvom der til den tid nok er nogle større krav om konsekvenserne af sådan en lukning.

Jeg tror alternativet var, at Nordhavn ikke åbnede i det nuværende tilfælde. Og det er jo ikke et alternativ. Det er jo italienere der står for det og Ansaldo blev købt af Hitachi, såeh. Ja. Der er da noget historik, når man kigger på både forsinkelse af cityringen, den her fadæse hvor de siger de har behov for at lukke det hele 2 uger. Jeg er hundrede på, at både Metroselskabet og Metro Service synes, at det her er dybt pinligt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MO1857 1Svenska-lok
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak