Opdatering af ERTMS har skabt ustabil togdrift i Nordjylland (Generelt)

af Henrik Hansen ⌂ @, Vejen, lørdag 14. december, 2019, 17:49 (281 dage siden) @ HLA7

Ok young Anders, for ung må du være. Der har der været betjente stationer på næste allE stationer. Flere x-nings stationer end idag, altså da jeg var ung.
Det er sørgeligt at strækningen nu kaldes for test strækning. Skrot hele ERTMS gen etabler gl, signal system ansæt noget stations personale til drift og vedligeholdelse

Det bliver nok svært lige netop ml. Lindholm og Frederikshavn. De gamle sikringsanlæg er ved at blive fjernet og de komponenter, der kan bruges andre steder ligges på lager som reservedele. Så vi er langt efter 'point of no return' for den strækning, så der er enten ERTMS eller ERTMS :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Københavns Frihavns-Aktieselskab
Københavns Frihavns-Aktieselskab
Historien om Københavns Frihavn med fokus på det rullende materiel fra 2-koblede damplokomotiver over Triangel traktorer til tidligere DSB MH rangerlokomotiver. I artiklen er der endvidere links til mange billeder af materiellet.


 Læs artiklen 

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen