Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Lynetteholmens metro bliver planlagt: Her er de tre forslag (Trafikpolitik)

af mpp, 14/1 2020, 00:33 (1536 dage siden) @ Poul Brandt

Det er påfaldende hvor glade man er for snirklede metroer. Det giver givetvist god mening at prøve at få så mange passagerer så muligt med, men det giver ikke just den mest lige linje under jorden.

Det er påfaldende at diverse planer om metro til nye områder af byen og til Malmø ikke er kommet med i forslagene. Det siger så måske noget om hvor fremskredne og realistiske de planer er på nuværende tidspunkt. Derudover synes jeg det virker pudsigt i både forslag M5 Vest og M4 at man ikke får skabt en egentlig direkte forbindelse til resten af Amager. De forbindelser man laver til Lynetteholmen vil helt naturligt forme livet der – forbinder man byen over havnen men ikke til Amager laver man blot et unødigt skel. Derudover er det en kæmpe genvej med metroen, så i forhold til de øvrige metrolinjer vil der nok være væsentligt flere der vil tage deres cykel med.

Nå, men man har vel undersøgt tingene for at blive klogere. Så må man jo se om man stadig synes Lynetteholmen er smart når det hele er undersøgt.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak