Infrastruktur plan (Generelt)

af Jens Hansen, onsdag 15. januar, 2020, 06:44 (289 dage siden) @ Niels Bak

Forundersøgelsen af Kattegatforbindelsen er først klar i slutningen af 2021 så det ville være dumt at beslutte noget allerede nu. Det vil så tage yderligere 2-3 år at lave en VVM, så vi er fremme i 2025 før noget kan besluttes. Der er stadig masser af ide i at bygge de andre baner. De er klar til at blive besluttet allerede nu og vil stadig give god mening med en Kattegatforbindelse. Det er trods alt ikke alle fra Jylland der skal til København.


Det sidste er jeg helt enig i. Togfondens projekter giver mening, Kattegatbro eller ej, og deres betydning regionalt er mindst lige så stor som for landsdelstrafikken.

Nu var jeg lidt efter Vejle Fjord og Hovedgaard - Hasselager, at de kunne diskuteres hvis en Kattegatforbindelsen blev besluttet.

I min opfattelse er de 2 projekter primært for at få rejsetiden ned København - Aarhus og ikke for at få 1 time Odense - Aarhus. Med Kattegat forsvinder således en væsentlig del af kunderne, men min opfattelse kan være forkert.

JH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen